Reactie plaatsen

Reacties

johan ijpelaar
2 maanden geleden

hoi beste
henk peeters je heb een pracht verslag geschreven over de BVA en zeker een aanrader om daar meer leden van klezatro een kijkje te laten gaan nemen jan kroon en harry bens en marius en henk zelf van harte gefeliciteerd met het behalen van de mooie punten op naar volgendjaar dan ben ik ook van de party

mvg johan

Piet van der Zanden
5 maanden geleden

Helaas weet ik niet waar de pen ligt voor het kwekersverhaal. Het zou erg jammer zijn als deze rubriek een stlle dood sterft. Heren neem de pen ter hand en schrijf je ervaringen op. Je doet er anderen een plezier mee en kan leerzaam zijn voor je collega's. Doen!!

johan Ijpelaar
7 maanden geleden

hoi piet
wel een leuk idee om der met meerdere heen te gaan ik ben voor en kelly ook

mvg johan

Piet van der Zanden Sint Anthonis
7 maanden geleden

Misschien is het interessant om met meerdere leden van Kle-Za-Tro naar de opendag op zaterdag 26 augustus van 09.00 uur tot 19.00 uur bij Jan Heesakkers in Keldonk te gaan. Laten we hiervoor een lijst aanleggen, zodat we gezamelijk kunnen vertrekken. We zien wel wat het wordt.
Met vriendelijke groet: Piet van der Zanden

Peter Hendriks
8 maanden geleden

Hallo, ik zie dat de link naar Johan en Kelly is toegevoegd, TOP. Zijn er nog meer leden van Kle-Za-Tro die een eigen website hebben?

johan ijpelaar
8 maanden geleden

hoi
harstikke bedankt voor het toevoegen tusen de links

mvg johan&kelly

Peter Hendriks
9 maanden geleden

Via de site van Johan en Kelly hier terecht gekomen, lijkt me leuke vereniging, alleen jammer dat de links pagina nog niet gevuld is met linken naar andere kwekers uit de vereniging.

johan ijpelaar
9 maanden geleden

o sorry ik vergeet piet en toon jullie hebben ook een leuk en mooi verhaal geschreven

mvg johan

johan ijpelaar
9 maanden geleden

prachtig geschreven jan kroon en zeker hopen dat je nog lang mee mag draaien in de vogel wereld

mvg johan

Piet van der Zanden
9 maanden geleden

Mooi geschreven Jan, een verhaal waar iedere beginner en ook iemand die al een tijdje vogels houd, wat mee kan doen. Laten we hopen dat het met de club gaat zoals we denken dat het moet gaan, Steeds een beetje beter en mooier.
Jan bedankt voor jou reactie.