Wilt U ook lid worden van onze vereniging?

Dan is vogelvereniging Kle-Za-Tro uit Sint Anthonis, opgericht in 1962 misschien wel iets voor jou.

Waarom deze oproep,

Vroeger was er in elk dorp of stad wel een vogelvereniging, vaak een gezelligheidsclubje. Die tijd is voorbij. Nu gaan kwekers verder weg, naar shows in binnen- en buitenland, naar de bondsshow en zelfs naar de wereldshow van het C.O.M.

Om daar aan mee te kunnen doen, is kennis en ervaring met vogels een must en om dat te bereiken is een goed draaiende vereniging, waar je deze kennis en ervaring op kunt doen, van groot belang. Zo’n vereniging willen wij zijn en blijven en daar zijn mensen met kennis en ervaring voor nodig. Maar ook mensen die deze kennis op willen doen.

Zowel gevorderde als beginnende liefhebbers zijn van harte welkom.

Een vogelvereniging kan in deze tijd geen plaatselijk clubje meer zijn. Een sterke vereniging met kwekers van alle rassen en soorten vogels heeft de toekomst. Onze afdeling telt meer dan 50 leden die allerlei vogels houden, goed gevarieerd: Kleurkanaries, Vorm- en Postuurkanaries, Europese Cultuurvogels, diverse Tropische vogels, Agaporniden en Gras- en Grote parkieten.

Onze vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. Iedere maand ontvangt men hiervan het blad “Onze Vogels”.                                                                                                                                  Wat bieden wij:  4 gezellige ledenvergaderingen per jaar, begeleiding van (jeugd)leden, div. lezingen, in juli een feestmiddag (met partner), prachtige tentoonstelling, enz. enz.                                          

Heeft u interesse? Laat het ons weten! Of kom eens een praatje maken.                                                           Bel mij: Voorzitter Huig Varkevisser  06 40419695

Mail ons als je vragen hebt, klezatro@gmail[punt]com

of bezoek zeker onze site https://klezatro.jouwweb[punt]nl

Wij willen groeien! U ook?  

ONZE SLOGAN IS "KLE-ZA-TRO" DAT ZIJN WE ALLEMAAL.

Maak jouw eigen website met JouwWeb