Reactie plaatsen

Reacties

Piet van der Zanden
10 maanden geleden

Beste leden van KleZaTro.
Op 1 augustus kregen wij het droeve bericht dat onze oudringencommissaris Jan van Tilborg op 67 jarige leeftijd is overleden. Vandaag hebben wij met zeer vele andere dorpsgenoten afscheid genomen van Jan. We gedenken Jan als een zeer deskundig bestuurslid en waardevol lid van onze vereniging.

Piet van der Zanden
een jaar geleden

Veel dank aan alle leden die aan de jaarlijkse bbq en Jeu de boules hebben deelgenomen. Het was weer een mooie middag met goed buitenwereld. We waren er weer aan toe om eens gezellig bij elkaar te zijn. Tot volgend jaar met nog meer leden.

Piet van der Zanden
3 jaar geleden

Van harte hoop ik dat jullie, Harm Dijkhorst, Marcel Thelosen en Marchel Josephs een mooie verrijking binnen onze vereniging zijn. Veel plezier met alle dingen dien jullie doen binnen Kle-Za-Tro.

Piet van der Zanden
3 jaar geleden

Graag wil ik alle leden van Kle-Za-Tro sterkte wensen tijdens deze vervelende tijd. Gelukkig hebben we vogels waar we voor moeten zorgen. Ik hoop dat iedereen gezond blijft en in de herfst ondanks alle ellende een mooie tentoonstelling kunnen houden.
Hou vol en blijf gezond. Piet

Huig Varkevisser
3 jaar geleden

ook van mij kant van Harte Gefeliciteerd met dit mooie resultaat.

Piet van der Zanden
3 jaar geleden

Willie van harte gefeliciteerd met behalen van het wereldkampioenschap in Portugal.

Piet van der Zanden
3 jaar geleden

Alle deelnemers aan de NK2020 met diverse prijzen naar huis. Hoe mooi kan je het hebben. Allen van harte gefeliciteerd.

Piet van der Zanden
4 jaar geleden

Van harte felicitaties aanToon Schaminee met 2 x goud in IJselstein en Mat van de Bungelaa met 1 x goud en ook Willy Tõnnissen met liefst 9 keer goud met daarbij de beste 10 vogels van de show. Op de districttentoonstelling in Hapert gaan de felicitaties naar Mat van de Bungelaar met 7 x goud 1 x zilver en de beste vogel van de show. Allen van harte gefeliciteert.

Piet van der Zanden
5 jaar geleden

Het was als vanouds een geweldig mooie onderlinge tentoonstelling 2018. Samenwerking met Activia meer dan 100%,
meer dan voldoende goede vogels en soorten (ook enkele minderen) en veel bezoekers en belangstellenden. Met zijn allen op naar 2019.

Huig Varkevisser
5 jaar geleden

Bij onderstaande reactie sluit ik mij volledig aan en mocht het zo zijn dat iemand een leuk adres weet hier in de regio voor volgend jaar, neem dan contact op met één van de bestuursleden.